ProfeTalkshow på Groggen 24 September

(Seriefredag på Profet)

Profet anordnar livetalkshow med tema Drag/Performancekonst på Groggen, Södra Teaterns nya satsning, på tisdag 24 september. I veckans Seriefredag på Profet bjuder tecknaren Kristofer Ahlfeldt in er alla till kalaset.

Den första ProfeTalkshow på Groggen går under tema drag- och- performancekonst. Profet bjuder in aktörer från Stockholmsscenen, för att diskutera konstformens plats i vår huvudstad. Profetkocken Albin Hillborg kommer närvara och laga till något gott ur Profets Kokbok, och Kristofer Ahlfeldt Serier säljer sina fanzines samt utför stick'n'poke-tatueringar. Profetvännen Samuel Granholm kommer rita mingelteckningar under kvällen.

Kvällens gäster:
Charles Ludvig: Konstnär, fotograf, musiker. Kommer även framföra några melodier under kvällen.
Garry O Leffe: Två stockholmska kungar.
George Chamoun: En av arrangörerna bakom dragfestivalen STOCKWIG.
Jacob Hallerström: Via länk från Paris (!). Musiker, skribent, frankofil, resereporter. Känd från Mama Sonic och L'amour - la mort.
Jonathan Brott: Via länk från Shanghai (!). Poet, skribent, pretentionsälskare. Även han känd från Mama Sonic och L'amour - la mort.

Kvällens liveakter:
Marika Wittmar
Charles Ludvig

Kvällens DJs:
Thisisnites, 17:00-19:00. Popduon med magiska svarvkunskaper, signade till Profet MGMT.
Lizette Lizette, (ca) 22:00-23:30, queerbodygrundare och Profetvän sedan länge.
Jacob Julian, (ca) 23:30-01, klubbdrottning av rang.

Kvällens husband:
Los Tres Hombrecitos - Wilhelm Holmberg, Yves Obreykov, Dejv Hägelstam

Tider (ungefärliga)

17.00–19.00: DJ och mingel
19.00: Talkshow
21.30: Liveakt
22.00–01.00: DJ

Presenteras i samarbete med Amplified Stockholm

Länk till event, ProfeTalkshow #1 Groggen: Tema Drag/Performancekonst

Glöm inte att Profet även anordnar Compact Living Club, ett 8 timmar långt CD-maraton på Nomad Swedish Food & Bar, ikväll 20 september. Finn information längst ner på denna sida.

20 Septemebr 2019