ProfeTalkshow 12 Mars

I Scalateaterns Foajébar

ProfeTalkshow, konceptet som placerar Profet-intervjuer inför levande publik, är tillbaka. 12 mars intar Chefsideolog Filip Lindström scenen i Scalateaterns Foajébar och delar med sig av ett fullspäckat program om och med musik och kultur. Läs nedan om vilka som gästar ProfeTalkshow denna gång, och vilka akter som kommer uppträda live.

Länk till event

Kvällens gäster:

Groovy Nickz

Dolores Haze har de senaste åren rört runt rejält i grytan som är det svenska musiklivet. Med den färska skivan »Play Hard Fuck Hard Love Hard« och turnerande i ryggen kommer gruppens frontfigur Groovy Nickz till ProfeTalkshow på Scalateatern.

Filip Adamo

För två år sedan intervjuades Filip Adamo, en spindel i det stockholmska nätet, av Profets Chefsideolog i artikeln »Filip Adamo Flyttar In«, om hur och varför han bokade band på Lilla Hotellbaren. Nu har Adamo tagit över som nöjesansvarig på Södra Teatern, och kommer till ProfeTalkshow för att berätta vad vi kan uppleva på etablissemanget i vår.

XNYMFO

Med utmärkta singlar som »Ciabatta Wounds« och »Psycho Gigolo« har XNYMFO kryddat till Stockholm på sistone. Därför bjuds hon självklart in till ProfeTalkshow, där hon både kommer spela live och sitta i intervjustolen.

Niklas Lind

Under Profets snart tre år långa historia har sångaren Niklas Lind intervjuats två gånger, först i »Niklas Lind i samtal om kärleken« och sedan i »Profet Sport: Niklas Lind om Tottenham Hotspur«. Samma kväll som ProfeTalkshow anordnar Niklas den så kallade KlubbN i Scalateaterns källare, ett koncept som sviktar mellan att vara ett band och en klubb. Bland annat kommer han alltså informera Talkshowpubliken om vad som händer på KlubbN kvällen till ära, när det inte talas om hans solokarriär och mellandagarna i svängbandet The Beeters.

Nites

Duon Nites kommer med sin egensinniga tolkning av millenieskiftets pop uppträda live under ProfeTalkshow, och kanske till och med byta några ord med Chefsideolog Filip Lindström, om andan faller på.

20 Februari 2019