Stockholms Kungligheter, del II:

La Lusid och Jonas Schedin


Nedan följer den andra delen av Profets »Stockholms Kungligheter«, en fotoserie tillägnad individer som vi anser gör Stockholm till en mer spännande plats att vistas på. Tanken är att Kungligheterna ska presentera sig själva precis så som de vill se ut, med full kreativ frihet för att visa vilka dem är. »Stockholms Kungligheter« är en följetong som släpps i flera delar, där bilder från olika fotograferingar läggs ihop och visas upp tillsammans. I den första delen syntes Chefsideolog Filip Lindström samt Profetvännerna Delagoon och Lizette Lizette. I denna del ser ni La Lusid och Jonas Schedin. I båda dessa delar är samtliga bilder tagna av den eminenta Emelie Lundqvist.

Jonas Schedin

Musikläraren, gitarrentusiasten och modellen Jonas Schedin är definitivt en av våra kungligheter. Som en vacker virvelvind glider han längs Stockholms gator, och här får ni ett visuellt smakprov på hur det kan kännas att få låna Jonas närvaro. Här stylad av Tilde Melin & Sandra Martinson från konstkollektivet DUJAVIBA

La Lusid

Glada Profetvänner, intervjuade av ECE i stycket »Väntar på Lusids 'Legend'« , då bara under namnet »Lusid«. Singeln »Empty Bones« släpptes nu i fredags, 2 mars.

7 Mars 2018