Stockholms Kungligheter, del I:

Lizette Lizette, Delagoon och Chefsideolog Filip Lindström


»Stockholms Kungligheter« är ett nytt projekt från Profet, en fotoserie dedikerad till de människor som vi tycker berikar vår stad. Dessa människor kan ha något med musik att göra men kan lika gärna heller inte ha det, grundtanken är att uppmärksamma de som med sin blotta närvaro gör Stockholm till en mer intressant plats att existera på. För att göra sådana personer rättvisa går »Stockholms Kungligheter« ut på total kreativ frihet; till skillnad ifrån många fotograferingar där artister sätts i en kontext skapad av en stylist ska det här projektet öppna upp dörrarna för att själv få bestämma. Varje deltagare ska synas så som hen själv väljer att se ut, i ett så naturligt tillstånd som möjligt. För fotona står Emelie Lundqvist, som även hon fått komplett kreativ frihet.

»Stockholms Kungligheter« kommer bli en följetong som släpps i flera delar, där bilder från olika fotograferingar läggs ihop och visas upp tillsammans. I den första delen syns Chefsideolog Filip Lindström samt Profetvännerna Delagoon och Lizette Lizette.

Delagoon

Profetvännerna Delagoon spelar tillsammans med Klara & Jag under den storslagna Profet-Helgen som gått från ett vernissage på Nomad Swedish Food & Bar till invigningen av en ny Profet på Scala-säsong. Profet på Scala går av stapeln idag, 2 september. Länk till eventet på facebook

Lizette Lizette

När det talas om Profetvänner är Lizette Lizette en av de flitigast omnämnda. Artikelserien »Lizette Lizette fortsätter vandra ensam« har hittills nått upp till fyra delar, varav den senaste släpptes så sent som igår.
»Lizette Lizette fortsätter vandra ensam«:
Del I
Del II
Del III
Del IV

Filip Lindström

Chefsideolog och Ansvarig Utspridare för Profet Musik

2 September 2017