Inför Profet på Scala Årsfinal 8 December

TV Dinner Education, Niels Gordon, Minna Kaisa, Compact Disc Jockey


Året börjar lida mot sitt slut, och det är dags för Profet på Scala att sättas upp för nionde och sista gången för 2017. Mellan februari och december har vi presenterat Dom Orena, Ruby Empress (vars första spelning i Stockholm var på Profet på Scala), ODZ, Swedish Tiger Sound, Love Rebel Gang, Delagoon, Östermalm och Tella Viv (med förstärkning av Profetfavoriten Jelly Crystal).
        Den sista uppsättningen av Profet på Scala infaller 8 december, som av en händelse mycket nära Chefsideolog Filip Lindströms födelsedag 5 december, vilket givetvis bör firas. Av den anledningen – och det enkla skälet att Profet på Scala har anordnats under ett helt år – visas hela tre akter upp på scen i Scalateaterns Källarbar. Två av dem kan du läsa om i befintliga Profet artiklar; TV Dinner Education figurerar i intervjun »Den Levande Skulpturen« och Niels Gordon samtalas med i »Niels Gordon träder in i skymning«. Den tredje akten, den finska sångerskan Minna Kaisa, är tidigare okänd för Profetläsare, men inte desto mindre spännande för det. Då Niels Gordon kommer bidra med ett, enligt honom själv, lågintensivt analogt syntset, TV Dinner Education kommer stå för ett mer intensivt parti med sina liveprojektioner och Minna Kaisa ger oss något vi inte är beredda på, så kommer sista upplagan för Profet på Scala 2017 att överträffa hela det gångna året.
        Till råga på allt detta kommer även Chefsideologen att spela kompaktskivor hela kvällen under namnet Compact Disc Jockey.

Profet på Scala Årsfinal
Fredag 8 december
21:00-01:00
Entré: 150:-

TV Dinner Education - Little Birds (2017) av Peter LarssonVimeo.

5 December 2017