Inför Profet på Scala 7/4 - 2017

Swedish Tiger Sound och Topaz Sound System


Affisch av Marcus Jernberger

7 april blir det reggaefest när det äntligen är dags för tredje upplagan av Profet på Scala. Profetvännen och nationalskatten Patrik Arve gästar klubben med sitt Swedish Tiger Sound och Topaz Sound System med Rodde Pencheff i spetsen står för musiken under resten av kvällen. Genom att klicka här kan ni läsa en intervju med Rodde om vad ett Sound System egentligen är och vad vi kan förvänta oss av deras framträdande.
        Symboliskt nog spelade Swedish Tiger Sound på Profets releasefest 7 maj förra året, alltså exakt 11 månader innan Profet på Scala 7 april. Då Profets Chefsideolog Filip Lindström kommer befinna sig på Jazzfestival i New Orleans på årsdagen 7 maj i år så blir det här ett ypperligt tillfälle att fira Profets för tidiga födelsedag! Allt det här och mycket mer kan ni få reda på i den allra första videointervjun som genomförts på Profet, som ni kan hitta lite längre ner. Den här intervjun är startskottet för ProfeTVision, den nya, visuella sidan av Profet.
        Profet på Scala bjuder som vanligt på mingelfotografi, den här gången av Anna Lönn och Adam Sundman, samt mingelteckningar som kommer ritas av Samuel Granholm och Mariam Venus.
        Dörrarna öppnar 21:00 och vi festar på Scala fram tills 01:00. Välkomna att fira Profets existens!

Profets Chefsideolog Filip Lindström och Patrik Arve från Swedish Tiger Sound


Länk till eventet på facebook 3 April - 2017