Inför Profet på Scala 27 April

ProfeTalkshow med Felix Wickman, Schersmin och Jonathan Brott

Profet på Scala 2018 börjar 27 april med en ny idé, en liten ändring från förra årets renodlade klubbkvällar. Dra dock ner hjärtat från halsgropen när ni läser detta, kära läsare, för ni kommer inte förlora livemusiken och klubbkonceptet som gjorde Profet på Scala till vad det var under 2017. De delarna kommer kvarvara när vi nu fortsätter i Scalateaterns Källarbar med jämna mellanrum.
        Det som är nytt för Profet på Scala är något som inte är särskilt nytt för Profet eller våra läsare: Samtal i centrum. Vi vill ta samtalet från våra skrivna intervjuer upp på scen, där vi kan språka med de artister som uppträder i direkt anslutning till uppträdandet. Det ger publiken som besöker Profet på Scala en djupare inblick i de personer som ska underhålla dem för kvällen. Experimentet går ut på att översätta Profets ryggrad, Samtalet med stort S, till scenen, och att sammanföra det med klubbaktiviteterna.
        På scen, och därmed också i intervjustolen, står och sitter Felix Wickman (känd från Profetartiklarna »There Is No Loneliness, There Is Audiences« del I och II), Schersmin och Profetvännen Jonathan Brott.
        För att välkomna er till Scalateatern på fredag 21:00 kommer här en hälsning från Jonathan Brott:

Länk till event för ProfeTalkshow 27/4

25 April 2018