Helgen vecka 35 med Profet

NitesClub, Sista Profet + Hornstull Beer Garden & LULA DJ Set

Profet drar till med sin sista Hornstull Beer Garden-kväll för sommaren, nites ordnar NitesClub och LULA spelar ett hett DJ-set på Nomad. Är det möjligt att allt händer under samma helg? Ja, vi lovar! Finn all behövlig information nedan.

30 augusti:

Live: HEEDS. Svarvare: DJ JeansRöv

Profetvännen HEEDS avslutar Profets residens på Hornstull Beer Garden, med ett live-set från cirka 18:00. Profetvännerna Christian Jansson (Dead Vibrations) och Anna Hallin skulle ha spelat skivor men behövde ställa in, så istället svarvar DJ JeansRöv (Rasmus Birgersson från Profet MGMT-akten LULA) efter att Hornstull Beer Garden spelat pjäsen »Rocky! - Förlorarens Återkomst«, alltså 20:30 till 23:00. Tidigare under kvällen, 16:00 till 18:00, står Chefsideolog Filip Lindström bakom skivspelaren, under alias Compact Disc Jockey. Under kvällen kommer även Profetvännen Kristofer Ahlfeldt, känd från Seriefredag på Profet att sälja serier och erbjuda stick'n'poke-tatueringar. Väl mött!

Länk till event: Profet + Hornstull Beer Garden 30 augusti

HEEDS. Foto: Elvira Lauthers

30 augusti:

NitesClub på Nomad. Live: Stocktown Goons. Svarvare: nites

Profet MGMT-akten nites rev nästan Hornstull Beer Garden under sin spelning förra veckan, som ni ser i videon nedan. Den här fredagen (ja, samtidigt som Profet tar över i Hornstull igen) anordnar duon sin populära NitesClub på Nomad Swedish Food and Bar, på Upplandsgatan 2a. Stocktown Goons spelar live och nites själva står bakom svarven, vilket alltid slutar lyckat. 30 augusti är alltså Profet involverade i underhållning på två olika sidor om stan, samtidigt. Gör det enda rätta, välj båda!

Länk till event: NitesClub 30 augusti

31 augusti:

LULA svarvar på Nomad

På lördag spelar Profetvännerna Black Beach Baby på Nomad Swedish Food and Bar (om stället står kvar efter fredagens NitesClub det vill säga). Kvällen förgylls av smidigt svarvande från Rasmus Birgersson (DJ JeansRöv) och Jake Farrugia, båda från Profet MGMT-akten LULA. Har ni tur, kära läsare, kanske även Chefsideolog Filip Lindström, Compact Disc Jockey, hoppar in för ett gästspel med några kompaktdiskar.

Länk till event: Black Beach Baby + LULA DJ-set, Nomad 31 augusti

LULA

Övriga tips (som Profet inte anordnar):

Fotografiska Studio Live Outdoor - Closing weekend!

Fotografiska (som omskrevs av Chefsideolog Filip Lindström i Fotografiska Studio Live: En Intervju med Britt van der Poel) firar sista helgen ute på terrassen. Profetvännen Jacob Julian spelar skivor mellan 14:00 och 17:00 på lördagen, en perfekt eftermiddag inför en strålande kväll.

Länk till event: Studio Live Outdoor - Closing weekend!

Hypnagoga ➠ Karl Grandin Art Show

Profetfavoriten Karl Grandin inleder sin månadslånga konstutställning Hypnagoga på Sundbybergs Köksbryggeri i samarbete med Omnipollo. Profets förslag för den ultimata upplevelsen av lördagen 31 augusti är alltså att börja på Fotografiska med Jacob Julian, fortsätta till Karl Grandins utställning, och avsluta med Black Beach Baby och LULA på Nomad. Ses där!

Länk till event: Hypnagoga ➠ Karl Grandin art show

29 Augusti 2019