Inför Profet på Scala 10/2


Profet Musik inleder på fredag en ny satsning i Scalateaterns Källare, ett riktigt smultronställe i Stockholm. En klubb sätter igång, som kommer inta Källarbaren en fredag i månaden under hela våren. Inta är verkligen rätt ordval, för allt som händer under de här fredagskvällarna kommer osa Profet. De artister och DJ:s som framträder kommer vara sanna Profetvänner, som dykt upp i intervjuer och kärleksförklaringar och vartenda uns av vår tankekraft går åt att hitta andra roliga saker som ni enbart kan göra på Profet på Scala.

Första upplagan av Profet på Scala gästas av Dom Orena, som dök upp i artikeln »Vad Dina Vänner Säger Om Dom Orena När Dom Orena Inte Är Med«, där Profets chefsideolog Filip Lindström kände ett direkt släktskap med Liten, Daniel, Marcus och Oscar, bland annat under en releasefest i ett industriområde.
        I DJ-båset står Fredrik Strage, som inspirerat Profet och dess chefsideolog mer än vad det är möjligt att beskriva. Strage medverkade på intervju i början av Profets existens och det är en ära att ha honom med på nytt. Filip Lindström värmer upp DJ-bordet med en timme fylld av CD-skivor innan Dom Orena går på scenen. Under kvällen kommer Profets fotografer Anna Karlsson och Olivia Walter Arte sköta mingelfotografi, och Profetvännen Samuel Granholm från Love Rebel Gang gör mingelteckningar. Elizeth Casal-Eriksson står för värdskap tillsammans med Filip Lindström. Dessutom bjuder vi på en interaktiv överraskning.

Länk till event

9 februari 2017