PoesiTorsdag på Profet, Del XXIV:

Kalle »Indie Pretto« Berg + Filip Lindström

Efter en storslagen säsongspremiär av Profets poesiklubb MKT ORD på Glenn Miller Café i tisdags lutar vi oss tillbaka i tryggheten som är Profets blodhund Kalle »Indie Pretto« Berg och hans skriverier, i veckans PoesiTorsdag på Profet. I vanlig ordning tolkar Profets Chefsideolog Filip Lindström dikten i bild. Mycket nöje!

»FETMA -12«
en dikt av Kalle »Indie Pretto« Berg

Hetsåt alltid

På Max Ullevi

Tog mc:n dit

Erik så deprimerad

Vi åt och åt

Sen gick Erik ut

I buskarna

Sen jag

Kastade upp, passionerat

Det var som the first day

Of my life swear i was born

Right in the doorway

På Max Ullevi

Med kalorierna

Och dej, Erik

Kalle »Indie Pretto« Berg

Spännande Nyheter:

Profets poesiklubb MKT ORD arrangeras varannan vecka på Glenn Miller Café under våren

Profet och Profetvännen Charles Ludvig arrangerar MKT ORD på löpande band i vår, på underbara Glenn Miller Café!

Profets poesiklubb MKT ORD är tillbaka och comebacken är storstilad! Tillsammans med Profetvännen Charles Ludvig, poet och estradör, anordnar Profet MKT ORD varannan tisdag på smultronstället Glenn Miller Café, på obestämd tid med startdatum 3 mars.

Kom och gör MKT ORD till en tradition, med ljuv dryck, billig samvetsren mat och gemenskap kring det lästa ordet!

Information om uppträdanden och roligheter kommer löpande.

Arrangeras i samarbete med Amplified Stockholm

Länk till event, MKT ORD på Glenn Miller Café 3 Mars

Föregående delar av PoesiTorsdag på Profet:
Del I
Del II