Seriefredag på Profet

Kristofer Ahlfeldt

Inga ugglor finns i mossen i veckans Seriefredag på Profet, däremot en räv bakom örat. Kristofer Ahlfeldt bjuder som vanligt in till mottagningen, där pingvinerna fortsätter sin intrikata historia. Samme Ahlfledt deltar på tisdag 3 mars i Profets poesiklubb MKT ORD, med försäljning av fanzines och tatueringar. Finn mer information om MKT ORD under veckans seriestripp!

Spännande Nyheter:

Profets poesiklubb MKT ORD arrangeras varannan vecka på Glenn Miller Café under våren

Profet och Profetvännen Charles Ludvig arrangerar MKT ORD på löpande band i vår, på underbara Glenn Miller Café!

Profets poesiklubb MKT ORD är tillbaka och comebacken är storstilad! Tillsammans med Profetvännen Charles Ludvig, poet och estradör, anordnar Profet MKT ORD varannan tisdag på smultronstället Glenn Miller Café, på obestämd tid med startdatum 3 mars. På premiärdagen medverkar bland andra Emil Boss och L'Amour – La Mort-redaktionen, samt Kristofer Ahlfeldt från Seriefredag på Profet som säljer sina fanzines och erbjuder tatueringar på plats!

Kom och gör MKT ORD till en tradition, med ljuv dryck, billig samvetsren mat och gemenskap kring det lästa ordet!

Information om uppträdanden och roligheter kommer löpande.

Arrangeras i samarbete med Amplified Stockholm

Länk till event, MKT ORD på Glenn Miller Café 3 Mars

Kristofer Ahlfeldt, serietecknare från Umeå, syns på Profet varje fredag. Han har släppt fanzinen »Ja Men Ponnyhästar Typ« och »Det Har Sprungit Bort« samt ett antal prints, som går att inhandla via kristoferahlfeldt@gmail.com.
        Vi på Profet uppskattar att ha Kristofers serier med oss, och ser det som ett underbart steg mot ett bredare Profet.

28 Februari 2020