Profet MGMT:

NitesClub på Timebar

Profet MGMT-akten nites flyttar sin välbesökta NitesClub till Hornstulls halspulsåder – Timebar. Nu på torsdag 12 mars ställer nites tillsammans med Iris till med fest som är omöjlig att missa. Finn mer information nedan!

NitesClub tar över Timebar!

Fritt inträde - Öppet till 03

Efter ett år av månadsvisa klubbkvällar på Nomad Swedish Food and Bar flyttar den melankoliska millenniepopduon nites och deras evige vapendragare Iris till Hornstulls främsta vattenhål. Med sin karaktäristiska klubbkombination av ständigt dansanta rytmer, visuell konstnärlighet, livemusik och all-inkluderande atmosfär är NitesClub kvällen för dig som vill ha allt det bästa på en och samma gång.

Vad händer på NitesClub på Timebar 12 mars?
Tuva Larsson kommer tillsammans med sina klasskompisar Hedvig och Linnéa från Beckmans att framföra ett VJ (video jockey) set med deras konst. Det utlovas sprakande färger och magisk musik!

Ena halvan av nites, William Rundström, levererar ett exklusivt livegig med det nya soloprojektet Suzy Vinz. Fans av nites oemotståndliga tongångar rekommenderas starkt att inte missa denna unika upplevelse!

Värdarna nites och Iris kommer hålla svarven varm hela kvällen lång, med allt ifrån afrobeatifierad house-eufori till stenhård storbrittisk garage-mani, i en potent potpurri som kommer få Timebar att gunga och glömma att det bara är torsdag!

Arrangeras i samarbete med Profet Musik och Amplified Stockholm

Välkomna!