Profet MGMT:

NitesClub #5

Efter en ljuv Profetvecka, som inleddes med premiären av ProfeTalkshow på Groggen, fortsätter massunderhållningen med Profet MGMT-akten nites och deras kioskvältande NitesClub på Nomad. Finn all nödvändig information nedan.

För femte gången i rad sätter Profet MGMT-akten nites upp sin NitesClub på Nomad, ett klubbkoncept där duon William Rundström och Lukas Appelquist erbjuder en plattform åt aktörer från den kreativa scen de är en del av.
        I regel brukar NitesClub bestå av något att titta på, och något att lyssna till under tiden. Denna gång, den 28 september, är inte annorlunda. Elis Faber står för kvällens visuella inslag, i och med prints som går att beundra runt om Nomad under kvällen.
        Musiken svarar nites själva, och den till NitesClub återvändande jockeyn Caffe, för. Varken nites eller Caffe är kända för att få publiken att stå stilla, så stillastående bör ej förväntas denna kväll.

Varmt välkomna till NitesClub #5, ikväll på Nomad! Aftonen presenteras i samarbete med Amplified Stockholm.
Länk till event

28 September 2019

Profet

Läs mer, se mer, vet mer, på Profet:
Seriefredag på Profet: Kristofer Ahlfeldt