Profet Presenterar:

MKT ORD + NitesClub 27 December på Bongo Bar

För årets, och årtiondets, sista Profet-evenemang slås två favoritkoncept ihop till ett, när Profet presenterar giftet mellan poesiklubben MKT ORD, påeldad av Profetvännen Charles Ludvig, och den allmänt konstnärliga NitesClub, driven av Profet MGMT-akten nites. Den stora sammanslagningen kommer ske på Bongo Bar 27 december. Läs nedan om vad som kan väntas från MKT ORD + NitesClub.

Poesi och musik i samkväm, med Profet, multi-människan Charles Ludvig och de framtida legenderna nites bakom rodret! Helt gratis!

MKT ORD + NitesClub bjuder först och främst Bongo-publiken på öppen poesiscen, där vem som helst får gå upp och riva av en dikt. Därefter kommer Profetvännen Charles Ludvig visa upp sina handplockade poeter, som underhåller oss vidare under kvällen. Profet anordnar här en tävling, där Chefsideolog Filip Lindström och Charles Ludvig utser kvällens bästa dikt, som får äran att publiceras i nästkommande PoesiTorsdag på Profet.
        Med oss har vi stans skarpaste svarvare, i form av nites och Ludwig Zetterberg, trion som från början byggde upp NitesClub till vad det blivit idag! Om nites själva är vassa när det gäller att fylla ett dansgolv är de ännu stadigare med Zetterbergs hjälp, vilket bådar gott för mellandagsfesten på Bongo Bar.
        Livemusik, som ännu får vara hemlig, kommer förgylla kvällen framåt småtimmarna, och knyta ihop säcken för det som kommer bli en händelserik mellandag.

Presenteras i samarbete med Amplified Stockholm

Länk till event, MKT ORD + NitesClub