Profetvännerna L'Amour – La Mort släpper nytt nummer:

Profets Chefsideolog intervjuas live under releasefesten på Bongo Bar 29 februari

Ikväll 29 februari firas Profetvännerna L'Amour – La Morts nya nummer, där Profets Chefsideolog Filip Lindström medverkar med en intervju med popgruppen Madminton. Under kvällens fest på Bongo Bar kommer L'Amour – La Morts Chefredaktör Jonathan Brott att intervjua Chefsideologen om hur det var att intervjua Madminton, strax innan Madminton spelar live. På tisdag 3 mars deltar även L'Amour – La Mort-redaktionen i Profets poesiklubb MKT ORD på Glenn Miller Café! Finn mer information om båda eventen nedan!

den hellenistiska kroppen
en pixelerad sjö
ringar på vattnet
avteckna ringarna
sälj ringarna;
ett giftermål
en tids skrift

Release för L'amour - La morts femte nummer på Bongo Bar 29 februari. Länk till event
Numrets Tema: Censur

Live - Madminton - Johanna Svensson - Jacob Hallerström
Poesi - Läsningar från medverkande och andra, inklusive en liveintervju med Profets Chefsideolog Filip Lindström utförd av L'Amour – La Morts Chefredaktör Jonathan Brott.

Dyk upp, bli medlem, drick ett glas, spendera liv.

I numret:

Intervju med SHITKID, MADMINTON & STELLA DONNELLY

Releasefesten på Bongo Bar arrangeras i samarbete med Amplified Stockholm

MKT ORD:

Profets poesiklubb MKT ORD arrangeras varannan vecka på Glenn Miller Café under våren, från 3 mars

Profet och Profetvännen Charles Ludvig arrangerar MKT ORD på löpande band i vår, på underbara Glenn Miller Café!

Profets poesiklubb MKT ORD är tillbaka och comebacken är storstilad! Tillsammans med Profetvännen Charles Ludvig, poet och estradör, anordnar Profet MKT ORD varannan tisdag på smultronstället Glenn Miller Café, på obestämd tid med startdatum 3 mars. På premiärdagen medverkar bland andra Emil Boss och L'Amour – La Mort-redaktionen, samt Kristofer Ahlfeldt från Seriefredag på Profet som säljer sina fanzines och erbjuder tatueringar på plats!

Kom och gör MKT ORD till en tradition, med ljuv dryck, billig samvetsren mat och gemenskap kring det lästa ordet!

Information om uppträdanden och roligheter kommer löpande.

Arrangeras i samarbete med Amplified Stockholm

Länk till event, MKT ORD på Glenn Miller Café 3 Mars