Profet + Hornstull Beer Garden

Takeover 16, 23 och 30 augusti

Profet tar över AW-timmarna på Hornstull Beer Garden (under Liljeholmsbron) tre fredagar i rad, med start 16 augusti. Finn all nödvändig information om vilka som står på scen, och vilka som spelar skivor, under de tre Profetkvällarna.

16 augusti:

Sam's Epic Acoustic Adventures (Live) och Compact Disc Jockey

Profetvännen Samuel Granholm har flanerat i Profetsammanhang under hela magasinets treåriga historia, främst i konstellationerna Love Rebel Gang och Leopardism, men även som mingeltecknare under Profets tidiga klubb Profet på Scala.
        Fredagen 16 augusti framträder Samuel med sitt nystartade soloprojekt, Sam's Epic Acoutic Adventures, vilket kan liknas vid hur Love Rebel Gangs skelett såg ut en gång i tiden. Lita på att hans låtskrivartalang kommer eka ut längs brofästets betongväggar, under Liljeholmsbron i Hornstull. Samuel kliver på scen cirka 18:00, så se till att komma direkt när Profetkvällen inleds, vid 16:00, för att inte missa något. Innan Sam tar oss ut på episka äventyr står nämligen Chefsideolog Filip Lindström bakom svarven, under namnet Compact Disc Jockey.

23 augusti:

Nites (Live) + Kortfilm med musik av Felix Wickman. DJ: Jonatan Södergren & Sabrina Garnier + Nites & Compact Disc Jockey

Profet MGMT-akten nites har under våren och sommaren anordnat den välbesökta klubben NitesClub på Nomad Swedish Food and Bar, men inte spelat live själva på länge. Äntligen får vi chansen att se ett helt set med duon, som en enligt uppgift kommer spela material från sin kommande EP.
        Profetvännerna Jonatan Södergren (känd från Profetserien »Jonatan & Jonathan«) och Sabrina Garnier svarvar plast från 16:00, därefter uppträder nites vid 18:00, och hittas sedan i DJ-båset från cirka 21:00 till 23:00, möjligtvis i sällskap med Chefsideolog Filip Lindström. Hornstull Beer Garden ger pjäsen »Rocky! - Förlorarens Återkomst« mellan 19:00 och 20:30, varpå Profet visar den animerade kortfilmen »Bräckta Tårar« med musik av Profetvännen Felix Wickman. Kvällen börjar tidigt, och är uppenbarligen fullspäckad, så kom tidigt!

30 augusti:

Live: TBA DJ: Christian & Anna

Profetvännerna Christian Jansson (Dead Vibrations) och Anna Hallin spelar skivor efter att Hornstull Beer Garden spelat pjäsen »Rocky! - Förlorarens Återkomst«, alltså 20:30 till 23:00. Tidigare under kvällen, 16:00 till 19:00, står Chefsideologen än en gång bakom skivspelaren, och Profet bjuder på ytterligare livemusik. Håll er uppdaterade, för snart kommer information om vilken liveakt som förgyller Profets sista kväll, av tre, på Hornstull Beer Garden.

14 Augusti 2019