Helgen vecka 44 med Profet:

Pop'n'Warehouse + Anthems Halloween Party

Efter föregående vecka, sprängfylld av aktiviteter som ProfeTalkshow , Compact Living Club och Profets duo-kväll ägnas denna veckas helg helt åt skivspelandets heliga konst. Sök nedan, och finn information om de två eventen Pop'n'Warehouse (arrangerat av Profetvännerna Oskadd) och Anthems Halloween Party (arrangerat av Profetvännerna Dead Vibrations) där representanter för Profet genomgående är inblandade.

Fredag 1 november: Pop'n'Warehouse

När Indiebyrån Oskadd i somras satte upp sitt andra årliga Pop'n'Air-rejv var Profets Chefsideolog där under namnet Compact Disc Jockey och svarvade inför ett fullproppat Stora Skuggan (som den ovanliggande videon visar). Nu, när klimatet ej längre tillåter nattlånga fester i skog och mark flyttas konceptet in, till en ännu obestämd lokal, och Compact Disc Jockey kommer än en gång att spinna kompaktdisk för massorna.
        Förutom CDJ dyker ett antal andra disc jockeys också upp, och Busu, NIVÅ 22 och Clueless bjuder på livemusik.
        Skaffa era biljetter nu på en gång, via eventlänken här!

Lördag 2 november: Anthems Halloween Party på Timebar

Dead Vibrations, kända regenter av Stockholms Underjordiska Musiksällskap och goda Profetvänner, drog förra fösten till med en Halloween-kaka på Timebar, som står omskriven i Profet-artikeln »Astronauten och Spöket: Tankar om Raketklubben och gastande«. I år gör de om bravaden igen, och Profet medverkar i allra högsta grad:
        Först och främst står Compact Disc Jockey i svarvbåset, men får där dessutom sällskap av Profet MGMT-akterna nites och LULA. Dead Vibrations kommer även de att spela skivor, och duon GHLOW spelar live.
        Bäst av allt är att hela kalaset är gratis, och det erbjuds dessutom priser för kvällens bästa utklädnad. Kolla in eventet här, så ses vi på lördag!

30 Oktober 2019