Profet + Hornstull Beer Garden

Uppdatering om 23 Augusti

Profets andra fredagskväll, av tre, på undersköna Hornstull Beer Garden får tillskott i form av fler disc jockeys, samt en kortfilmsvisning. Uppdatera er nedan.

23 augusti:

Nites (Live) + Kortfilm med musik av Felix Wickman. DJ: Jonatan Södergren & Sabrina Garnier + Nites & Compact Disc Jockey

Profet MGMT-akten nites har under våren och sommaren anordnat den välbesökta klubben NitesClub på Nomad Swedish Food and Bar, men inte spelat live själva på länge. Äntligen får vi chansen att se ett helt set med duon, som en enligt uppgift kommer spela material från sin kommande EP.
        Profetvännerna Jonatan Södergren (känd från Profetserien »Jonatan & Jonathan«) och Sabrina Garnier svarvar plast från 16:00, därefter uppträder nites vid 18:00, och hittas sedan i DJ-båset från cirka 21:00 till 23:00, möjligtvis i sällskap med Chefsideolog Filip Lindström. Hornstull Beer Garden ger pjäsen »Rocky! - Förlorarens Återkomst« mellan 19:00 och 20:30, varpå Profet visar den animerade kortfilmen »Bräckta Tårar« med musik av Profetvännen Felix Wickman. Kvällen börjar tidigt, och är uppenbarligen fullspäckad, så kom tidigt!

Länk till event

19 Augusti 2019