Compact Living Club #3

Uppdatering om deltagande disc jockeys under Profets CD-maraton på Södra Teatern 23/11

Lördagen 23 november ser Compact Living Club sin tredje instans, första gången på Södra Teatern. 25 kompakta disc jockeys, som alla tvingas spela enbart CD-skivor, kommer klämmas in på 4 timmar på Södra Teatern. Dessutom spelar Profet MGMT-akten nites ett kompakt liveset. Till råga på allt gäller inträdet till Compact Living Club även för Maktfesten, ett kalas i jämställdhetens tecken. Finn all nödvändig information nedan!

4 timmar. 25 DJs. Enbart CD.

Profet och Compact Disc Jockey anordnar den tredje Compact Living Club i ordningen, den första som tar plats på Södra Teatern. I CD-skivans ära finns endast ett måste för de 25 kompakta disc jockeys som svarvar under aftonen: Inget annat format än CD är tillåtet!

För att avbryta CD-yran kommer en Profet MGMT-akten nites framföra ett kompakt liveset någon gång under kvällens gång.

Kvällens kompakta disc jockeys:

Compact Disc Jockey
Albin Hillborg
Carolina Wallin Pérez
Pelle Adlén

Förbered er på kompakt leverne, och spretig musik natten lång!

150:- i dörren. 100:- förköp.
Inträdet gäller även för Maktfesten – ditt feministiska festljus i mörkret, som arrangeras samma kväll. Vilket paketpris! Sara Haraldsson, en av Maktfestens arrangörer, intervjuades av Profets Chefsideolog Filip Lindström i artikeln »En Arena Att Mötas På - En Intervju med Sara Haraldsson om Maktfesten och Maktsalongen« tidigare i veckan, där hon berättar vad Profets läsare kan förvänta sig av dubbelklubbkvällen.

Biljetter (släpps 8 november 10:00): Via länk

Presenteras i samarbete med Amplified Stockholm