Compact Living Club #3:

Kompakt CD-Maraton på Södra Teatern 23 November

Profets CD-maraton Compact Living Club har på bara två månader blivit stort nog för att byta det kompakta levernet mot något lite rymligare, nämligen Restaurang Mosebacke. Som vanligt bjuds 25 kompakta disc jockeys, och en kompakt liveakt. Inträde till Compact Living Club gäller också till grann-klubben Maktfesten, vilket gör detta till en oslagbar lördagsdeal. Finn mer information nedan!

4 timmar. 25 DJs. Enbart CD.

Profet och Compact Disc Jockey anordnar den tredje Compact Living Club i ordningen, den första som tar plats på Södra Teatern. I CD-skivans ära finns endast ett måste för de 25 kompakta disc jockeys som svarvar under aftonen: Inget annat format än CD är tillåtet!

För att avbryta CD-yran kommer en kompakt liveakt att, någon gång under kvällens gång, framföra ett kompakt liveset.

Förbered er på kompakt leverne, och spretig musik natten lång!

Kvällens kompakta disc jockeys och kompakta liveakt avslöjas inom kort.

150:- i dörren. 100:- förköp. Inträdet gäller även för Maktfesten – ditt feministiska festljus i mörkret, som arrangeras samma kväll. Vilket paketpris!

Biljetter (släpps 8 november 10:00): Via länk

Presenteras i samarbete med Amplified Stockholm