Profet MGMT:

Compact Disc Jockey Live på Jabuka 2/8

Fredagen 2 augusti återvänder Profets Chefsideolog Filip Lindström till det bildliga svarvbåset på Profetvännen Anna Drvniks Klubb Jabuka, som även i år tar plats i Ekeröparadiset Rosenhill. Som vanligt i plastspinnarsammanhang använder sig Chefsideologen av namnet Compact Disc Jockey, och i vanlig ordning bjuds en brokig blandning laservax. Kvällens huvudakt är ingen mindre än Mary Ocher, som ju som bekant syntes i de båda Profet-intervjuerna »There Is No Loneliness, There Is Audiences Part I of A Night on the Town with Mary Ocher, Karl Jonas Winqvist and Felix Wickman« och »There Is No Loneliness, There Is Audiences Part II of A Night on the Town with Mary Ocher, Karl Jonas Winqvist and Felix Wickman«.
        Som dokumenterat i dessa två stycken är ett framträdande med Mary Ocher en extraordinär upplevelse - och en plastafton med Compact Disc Jockey kan inte bli mycket sämre. Ta er därför ut till Rosenhills himmelska trädgårdar och delta i Klubb Jabuka.

Information om kvällen hittas här.

31 Juli 2019